Er det tid til at udvide din portefølje?

Vores mål er altid at opnå en dybdegående forståelse af kundens virksomhed, så vores rådgivning kan bidrage til udviklingen af kundens investeringer – også fra et strategisk synspunkt. Vi er motiveret af kreativitet, der udfordrer os til at identificere nye input i forskellige situationer og dermed skabe mere værdi for vores kunder.

Kontakt os

 

Overtagelsesrådgivning

 

Croisette tilbyder rådgivning i forbindelse med overtagelser. Overtagelsesrådgivning er baseret på kundens investeringsstrategi og omfatter hele overtagelsesprocessen fra strategisk rådgivning, identifikation af investeringsmuligheder, dialog med potentielle sælgere, vejledende bud, rettidig omhu og forhandling til gennemførte overtagelser. Croisette bistår også gerne sine kunder i udarbejdelsen af en ny investeringsstrategi i samarbejde med kunden. Vi har også erfaring fra en lang række auktionsprocedurer som repræsentant for den købende part.

 

Vores mål i ethvert kundeforhold er at opnå en så tilbundsgående forståelse af kundens virksomhed, at vores rådgivning bidrager til udvikling af jeres investeringsaktiviteter – selv fra et strategisk synspunkt. Vi kan lide at arbejde kreativt ved at kigge efter nye vinkler i enhver situation, hvilket skaber yderligere værdi for vores kunder.

 

Vores proces

 

1. Strategisk rådgivning

En velgennemtænkt investeringsstrategi er afgørende for at nå ens langsigtede investeringsmål. Croisette tilbyder køber at gennemse dennes eksisterende ejendomsportefølje og sammen med dem at udvikle en ny investeringsstrategi med henblik på at maksimere købers muligheder for at nå sine mål.

 

2. Identifikation af investeringsmuligheder

En stor del af vores arbejde i investeringsprocessen er aktivt at identificere, evaluere og præsentere potentielle investeringer i henhold til købers ønsker og krav. Vi foretager altid en grundig undersøgelse med henblik på at identificere passende investeringer, og takket være vores omfattende netværk er vi ofte i stand til med det samme at komme med relevante forslag til kunden.

 

3. Dialog med potentielle sælgere

Når et interessant emne er identificeret, bistår Croisette kunden med at indlede en dialog med den potentielle sælger efterfulgt af et forslag om et arrangement og indsamling af yderligere oplysninger med henblik på yderligere evaluering af den pågældende ejendom.

 

4. Sonderende bud

Når den potentielle køber har indhentet yderligere oplysninger vedrørende ejendommen, og en endelig evaluering er foretaget, hjælper Croisette med udformningen af det sonderende bud og med at præsentere det for sælger. Croisette opretholder også dialogen med sælger hele vejen igennem budprocessen.

 

5. Rettidig omhu (RO)

Hvis sælger vælger at acceptere buddet, iværksættes rettidig omhu i form af forhandlings- og undersøgelsesfasen, hvilket giver køber mulighed for at foretage en økonomisk, teknisk og juridisk undersøgelse af ejendommen. Hvis det efterspørges, tilbyder Croisette begge parter en komplet datarumsløsning administreret af os, der gør alle digitale dokumenter fra sælger tilgængelige, og vi håndterer sideløbende interaktionen mellem køber og sælger.

 

6. Forhandling og underskrivning

Sideløbende med undersøgelsesfasen forhandles en kontrakt vedrørende overdragelse af ejendomsretten med sælger. Vi bistår køber igennem hele denne forhandling, indtil kontrakten er underskrevet, og du har overtaget ejerskabet af ejendommen.

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Har du brug for råd?
Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig!

Vores områder

leasing_icon_webpage_082021

Udlejning

Er du ejendomsbesidder? Overvejer du at udleje din ejendom? Så læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at udleje din ejendom.

transactions_icon

Leje af erhvervslokaler

Er du på udkig efter erhvervslokaler? Så klik her for at læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig finde de perfekte erhvervslokaler.

valuation_analysis_icon

Investeringsejendomme

Vi tilbyder et bredt udvalg af investeringsejendomme i hele Skandinavien. Find investeringsejendomme med Croisette som rådgiver. 

human_capital_icon_webpage_082021

Salg af erhvervsejendomme

Hos Croisette Real Estate Partner har vi stor erfaring med alle former for salg af erhvervsejendomme.

property_management_icon

Transaktionsrådgivning

Croisette tilbyder både salgs- og købsrådgivning. Vi har et dedikeret team,  der vil gøre alt for at overgå dine forventninger.