Transaktionsrådgivning

Croisette tilbyder rådgivning om transaktioner af høj kvalitet til alle ejendomssektorer, der dækker både salgs- og erhvervsrådgivning og solitære ejendomme og porteføljer. Vores rådgivning retter sig mod både eksisterende ejere og investorer. Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig?

Kontakte os

Salgsrådgivning

Kollegor croisette

Vi hjælper ejendomsejere med at administrere og gennemføre salget af en eller flere ejendomme. Vi bistår vores kunder med aktiv rådgivning gennem hele salgsprocessen, da der er forskellige omstændigheder ved hver handel med fast ejendom. Vi har forskellige kontorer, så vi kan hjælpe vores kunder, uanset hvor ejendommen ligger. 

Læs mere

Købsrådgivning

croisette- kollega

Vi tilbyder købsrådgivning til både små og store investorer. Vi hjælper vores kunder med alt fra strategisk analyse til selv aktivt at identificere nye opkøbsmuligheder i henhold til en allerede fastsat opkøbsstrategi. Croisette bistår med alt lige fra håndtering af bud, due diligence og forhandling til gennemførelse af opkøbet.

Læs mere

Hvorfor vælge Croisettes transaktionsrådgivning?

Hvis du ejer en ejendom og overvejer at købe ejendomme eller sælge ejendomme, skal du ikke tøve med at kontakte Croisette Transactions. Vi har et dedikeret team, der vil gøre alt for at overgå ejendomsejerens forventninger. 

 

Uanset om en ejendomsejer eller en anden aktør ønsker at købe eller sælge en ejendom, tilbyder Croisette transaktionsrådgivning. Ved alle ejendomshandler, som Croisette er involveret i, tager vi det fulde ansvar lige fra de indledende forhandlinger til underskrivelse af aktieoverdragelsesaftalen og overdragelse af ejendomsretten. 

 

Hos Croisette bestræber vi os altid på at være så effektive og innovative som muligt med hensyn til alle aspekter af ejendomshandlen, eksempelvis ved at tilbyde digitale fremvisninger og bruge nye platforme til at finde unikke købere. Medarbejderne hos Croisette Transactions har stor erfaring med ejendomshandler, både købs- og salgsrådgivning, og kan tilbyde værdifuld vejledning. 

 

Størstedelen af de ejendomshandler, Croisette gennemfører, er selskabshandler, hvor den ejendom eller portefølje, der skal afhændes, er struktureret og sælges som selskaber. Nogle handler gennemføres som skødehandler, hvor ejendommen sælges direkte. Croisette Transactions har erfarne medarbejdere, der har de nødvendige kompetencer og bemyndigelser til at gennemføre skødehandler. Hvis der er mere end én ejendom, der skal afhændes, udarbejder Croisette Transactions salgsmateriale, der fremhæver synergier i ejendomsporteføljen for at opnå den højest mulige pris for porteføljen. 

 

I forbindelse med en række transaktioner har Croisettes transaktionsrådgivere repræsenteret udlejere, der er blevet lejere, i en såkaldt "sale and leaseback"-handel, dvs. hvor ejendomsejer og lejer er samme selskab, og lejer fortsat ønsker at leje lokaler i ejendommen. I denne forbindelse har Croisette f.eks. hjulpet sælger med at udarbejde nye lejekontrakter til den nye ejer. 

 

Når du som ejendomsejer beslutter dig for at hyre Croisette Transactions, hjælper vi dig først med at vurdere ejendommen, så vi i fællesskab kan nå frem til den ønskede salgspris. Vi udarbejder salgsmateriale og markedsfører ejendommen over for alle potentielle købere for at fremme konkurrencen og opnå den højest mulige pris. Vi håndterer alle dialoger i forbindelse med afgivelse af bud og andre forhandlinger med købere eller andre parter som f.eks. befuldmægtigede. Croisette Transactions er også involveret i udarbejdelse af købsaftalen (aktieoverdragelsesaftale i forbindelse med selskabshandler) og håndterer alle forhandlinger med køber, så alle parter er tilfredse.  

   • Residential properties
   • Office properties
   • Commercial properties
   • Logistics properties

 

   • Industrial properties
   • Community properties
   • Hotel properties
   • Development properties
   • Land properties

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Har du brug for råd?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig!