På udkig efter lokaler til leje? Vælg Croisette som partner

Croisette arbejder på at gøre det nemmere at matche ejendomsbesiddere og lejere. Vi håndterer alle slags erhvervslokaler såsom kontorer, butikker, lagerlokaler, industrilokaler, kontorhoteller med mere. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi fortæller, hvordan vi kan skabe værdi for jer. 

 

Kontakte os

Croisettes Lokaleudlejning

Vores udlejningsvirksomhed fungerer effektivt og innovativt, når det gælder alt samarbejde med kunder og partnere. Vi værdsætter langsigtede relationer og engagerer os i hver eneste opgave. For os er det vigtigt, at du som kunde får det, du ønsker, og lidt til. Vores rådgivere skræddersyr løsninger efter dine ønsker, krav og behov.

 

Kontakte os

 

Ejendomsbesidder?

fastighetsa-gareleasing-1

Vi tager det fulde ansvar for hele lokaleformidlingen lige fra markedsføring og fremvisning til den endelige forhandling og kontraktskrivning.

 

Croisette hjælper med alt fra selve udlejningen af jeres erhvervsejendom til rådgivning herom. Vi sørger for at matche ejendomsbesiddere og lejere, så processen bliver så let som muligt for begge parter.

 

Med Croisette som samarbejdspartner skal i som ejendomsbesiddere ikke bekymre jer om noget i forhold til udlejning. Vi har et bredt netværk og håndterer blandt andet kontorer, butikker, lagerlokaler, industrilokaler og kontorhoteller. Uanset typen af erhvervslokale bestræber vi os på at finde den perfekte lejer til jeres erhvervsejendom.

 

Læs mere

Leder du efter lokaler?

hyresgastleasing-1

Vi gør det lettere for jer at finde nye lokaler ved at analysere jeres behov og foreslå egnede lokaler under hensyntagen til jeres krav og ønsker.

 

Det kan være tidskrævende at lede efter erhvervslokaler til leje, der passer jeres virksomheds behov. Croisette tilbyder mulige erhvervsejendomme til leje helt uden beregning.

 

Vi kan både være behjælpelige med erhvervslokaler til leje i København men også i resten af Danmark. Uanset hvilken type erhvervslokale i ønsker at leje, tilbyder Croisette leje af erhvervslokaler, der passer jeres virksomhed.

 

 

 

Læs mere

Markedsføringskanaler

 Vi målretter vores markedsføring til relevante medier for at matche de rigtige lejere og ejendomsbesiddere. Med Croisette som samarbejdspartner bliver der fra start lagt en handlingsplan for, hvordan vi markedsfører jeres opgave. Når vi skal promovere leje af erhvervslokaler bruger vi flere forskellige kanaler, herunder direkte markedsføring, sociale medier, retargeting og vores egen hjemmeside.

remarketing_icon_082021

Direct Marketing

instagram_icon_082021

Social Media

computer_icon_082021

Retargeting

direct_marketing_icon_082021

Our website

Hvordan virker det?

Hos Croisette har vi en proaktiv tilgang, når vi skal finde lejere til udlejning af erhvervsejendomme. Vi profilerer først og fremmest den optimale lejer, inden jeres lokaler eller ejendom markedsføres. Ved at benytte Croisette Real Estate partner til at varetage jeres erhvervsejendom, behøver i ikke bekymre jer om noget. Vi sørger for formidling, fremvisning, forhandling og den endelige kontraktskrivning.

Real Estate_growth

Analysis of Needs

aroow
Real Estate_rent_for rent

Marketing

aroow
Real Estate_serach_house search

Find the right tenant

aroow
Real Estate_hand_deal

Signing

Q&A

Hvor meget koster det at leje et lokale?

Lokaler prissættes oftest efter deres størrelse og geografiske placering. Kontakt os for at få en specifik pris på de lokaler, du er interesseret i. 

Sælger I lokaler?

Nej, vi udlejer lokaler. 

Udlejer I lagerlokaler?

Ja, vi udlejer lagerlokaler og har sædvanligvis et stort udvalg af ledige lokaler. Du kan se alle vores ledige lokaler her.

Har i erhvervslokaler til leje i København?

Ja, vi udlejer både erhvervslokaler i København og i resten af Danmark. København er som hovedstad en populær by for virksomheder at placere sig i, og derfor har vi også et bredt udvalg af erhvervslokaler til leje i København.

Læs mere om lokaleudlejning i København.

Hvad er fordelene ved at leje et erhvervslokale? Der er en række af fordele ved at leje et erhvervslokale. Leje af erhvervsejendomme giver mere fleksibilitet, mindre risiko og flere økonomiske fordele for virksomheden.
Hvilke typer erhvervsejendomme kan man leje hos jer? Hos Croisette har vi et bredt udvalg af erhvervsejendomme til leje. Uanset om i leder efter en butik til leje i København eller et lagerlokale i en anden del af Danmark, kan vi hjælpe jer med at finde det rette erhvervslejemål.

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Har du brug for råd?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig!