Lokaleformidling

Croisette arbejder på at gøre det nemmere at matche ejendomsejere og lejere. Vi håndterer alle slags erhvervslokaler såsom kontorer, butikker, lagerlokaler, industrilokaler, kontorhoteller med mere. Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi fortæller, hvordan vi kan skabe værdi for jer. 

 

Kontakte os

Ejendomsejer?

fastighetsa-gareleasing-1

Vi tager det fulde ansvar for hele lokaleformidlingen lige fra markedsføring og fremvisning til den endelige forhandling og kontraktskrivning.

Læs mere

Leder du efter lokaler?

hyresgastleasing-1

Vi gør det lettere for jer at finde nye lokaler ved at analysere jeres behov og foreslå egnede lokaler under hensyntagen til jeres krav og ønsker.

 

Læs mere

Markedsføringskanaler

Objektvision.dk

Newst.dk

Direkte Markedsføring

Sociale Medier

Retargeting

Croisette.dk

Hvordan virker det?

Real Estate_growth

Analysis of Needs

aroow
Real Estate_rent_for rent

Marketing

aroow
Real Estate_serach_house search

Find the right tenant

aroow
Real Estate_hand_deal

Signing

Croisettes lokaleformidling

Vores udlejningsvirksomhed fungerer effektivt og innovativt, når det gælder alt samarbejde med kunder og partnere. Vi værdsætter langsigtede relationer og engagerer os i hver eneste opgave. For os er det vigtigt, at du som kunde får det, du ønsker, og lidt til. Vores rådgivere skræddersyr løsninger efter dine ønsker, krav og behov.

 

Kontakte os

 

Q&A

Hvor meget koster det at leje et lokale?

Lokaler prissættes oftest efter deres størrelse og geografiske placering. Kontakt os for at få en specifik pris på de lokaler, du er interesseret i. 

Sælger I lokaler?

Nej, vi udlejer lokaler. 

Udlejer I lagerlokaler?

Ja, vi udlejer lagerlokaler og har sædvanligvis et stort udvalg af ledige lokaler. Du kan se alle vores ledige lokaler her.

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Har du brug for råd?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig!