Leder du efter lokaler til din virksomhed?

Vi tilbyder mulige lokaler helt uden beregning. Vi plejer at sige – med et glimt i øjet – at vi kan tilbyde dig alt “fra en pølsevogn til de største logistikejendomme”. Kontakt os, så gør vi din søgning meget lettere.

Kontakt os

Croisette udlejning

 

Hvis du søger efter ledige ejendomme, hjælper vi dig med at finde det helt rigtige sted uden beregning. Vi plejer at sige – med et glimt i øjet – at vi kan tilbyde dig alt “fra en pølsevogn til de største logistikejendomme”. Vi er aktive inden for alle sektorer, og vores udlejningsteams har ekspertviden inden for hver sektor. Kontakt os, så gør vi din søgning meget lettere.

 

Se vores ledige lokaler

Find erhvervslokale til din branche

 

Ønsker i en nem og gnidningsfri proces, når i leder efter erhvervslokale til jeres virksomhed? Leje af et erhvervslokale kommer med en lang række fordele for virksomheden. Erhvervsejendomme til leje sikrer jeres virksomhed sikkerhed, frihed og fleksibilitet. Det giver jer mulighed for at koncentrere jer om jeres kerneområder i virksomheden og løbende tilpasse virksomheden til de forandrede omgivelser. Croisette tilbyder alle typer af erhvervsejendomme til leje, uanset om der er tale om små lokaler eller store domiciler. Et erhvervslokale giver jer mulighed for til hver en tid at fraflytte de pågældende lokaler inden for en given frist. Dette er fordelagtigt, hvis virksomheden vokser og i hurtigt har brug for større lokaler. Leje af erhvervsejendomme sikrer dermed større mobilitet og fleksibilitet. Vi tilbyder erhvervsejendomme til leje i København, men også i resten af Danmark. Uanset om det er i København eller i andre danske byer, jeres virksomhed søger erhvervslokaler til leje, er i med Croisette som samarbejdspartner sikker på, at jeres behov er i fokus.

 

Læs alt om lokaleudlejning hos Croisette.

 

   • Kontorer
   • Restauranter
   • Caféer 
   • Lagerbygninger

 

   • Logistik
   • Detailhandel
   • Kontorfællesskaber
   • Kontor inkl. Lagerplads

Fordele ved leje af erhvervsejendomme

 

Der findes flere fordele for virksomheder ved at leje erhvervsejendomme. Erhvervslokaler er fordelagtige, da de ofte kan give større fleksibilitet, mindre risiko og finansielle fordele.

 

 • Leje af erhvervsejendomme giver fleksibilitet: Muligheden for hurtigt at kunne flytte fra et lokale til et andet, er en fordel for virksomheder, der med tiden eventuelt skal bruge et større eller mindre lokale.
 • Erhvervsejendomme til leje giver mindre risiko: En fordel ved at leje et erhvervslokale er, at i som lejere ikke skal bekymre jer om markedets udvikling og den potentielle risiko for, at ejendommen mister værdi.

 

Leje af erhvervsejendomme sikrer finansielle fordele: Som lejer af et erhvervslokale skal i ikke bekymre jer om at afsætte penge til yderlig drift, end hvad der allerede er inkluderet i huslejen. Desuden skal i ikke binde likviditet til ejendommen, da dette tilgår udlejere og besiddere. 

 

 

Leder du efter lokaler til leje?

 

Det er ikke altid så let at finde de helt rigtige lokaler. Det er derfor, vi findes. Vi har et vidstrakt netværk, og vi arbejder tæt sammen og har dermed mulighed for at holde styr på, hvilke lokaler der bliver ledige – før markedet får nys om det. Sammen sigter vi mod langvarige samarbejder, og vi er glade for at kunne hjælpe virksomheder med at etablere sig i nye byer og finde det perfekte kontor eller den perfekte restaurant – der fremmer jeres succes. Vi hjælper virksomheder med at finde de lokaler, der passer til jeres behov, på den rigtige placering i henhold til lejerens krav og ønsker.

 

Er I førstegangslejere anbefaler vi, at I udarbejder en forretningsplan og researcher, hvilke krav virksomhedens daglige drift stiller til lokalerne. Herunder finder du en typisk tjekliste med en række spørgsmål, der kan være værd at overveje, inden I kaster jer ud i jagten på de perfekte lokaler til virksomheden.

 • Lokalernes størrelse.
 • Jeres huslejebudget.
 • Placering.
 • Specifikke krav i forbindelse med virksomhedens drift.

Spørgsmål eller andet? Tøv ikke med at kontakte os! Er du udlejer? Så se vores side om udlejning af din ejendom.

 

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Har du brug for råd?
Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig!