Samarbejd med nordens mest innovative og dedikerede rådgivere

Croisette Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranchen. Det er vores fornemmeste opgave at sammensætte virksomheder med de perfekte ejendomme/lokaler, der opfylder netop deres behov. Vi plejer at sige – med et glimt i øjet – at vi kan tilbyde at udleje alt “fra en pølsevogn til de største logistikejendomme”. Lad os gøre jeres udlejning endnu lettere og finde jeres næste lejer for jer – kontakt os allerede i dag!

Kontakt os

Hvordan fungerer et samarbejde med os?

Hvis I udlejer en ejendom eller et lokale til erhverv eller søger rådgivning til udlejning af jer ledige ejendom, er Croisette Real Estate Partner jeres relevante partner. Det er vores mål, at gøre det nemt at matche ejendomsbesiddere og lejere – og dermed at mindske jeres besvær ved udlejning. Vi arbejder over et stort areal, som i dag breder sig over det meste af Sverige, Island og Danmark. Det betyder at vi har et lige så bredt netværk, som gør det muligt hurtigt at finde potentielle lejere, der søger en ledig ejendom til deres erhverv.

 

Real Estate_growth

Analyse af behov

pink_arrow__webpage_082021
Real Estate_rent_for rent

Markedsføring

pink_arrow__webpage_082021
Real Estate_serach_house search

Find den rigtige lejer

pink_arrow__webpage_082021
Real Estate_hand_deal

Skiltning

Real Estate_growth

Analysis of needs

aroow
Real Estate_rent_for rent

Marketing

aroow
Real Estate_serach_house search

Find the right tenant

aroow
Real Estate_hand_deal

Signing

Ikke bare et skilt i vinduet

Vi har altid anvendt en proaktiv tilgang, som implementeres på hvert trin af udlejnings processen. Vores primære fokus er at profilere den optimale lejer, inden jeres ejendom eller lokaler markedsføres. Vi er aktive indenfor alle sektorer og håndterer derfor erhvervslokaler indenfor både kontorer, butikker, lagerlokaler, industrilokaler, kontorhoteller m.fl. Vi bestræber os altid på at hjælpe enhver ejendomsbesidder med at finde den perfekte lejer – hurtigt og enkelt.  

 

Når I benytter Croisette Real Estate Partner til at varetage udlejningen af jeres erhvervsejendom, skal I ikke bekymre jer om noget. Vi tager det fulde ansvar for hele formidlingen og fremvisningen af ejendomme/lokalet helt indtil den endelige forhandling og kontraktskrivning.

Vores markedsføringskanaler bringer jer til tops

Det fulde ansvar for udlejningen af jeres erhvervsejendom og lokaler inkluderer selvfølgelig også markedsføring og online promovering. Vi har udviklet en målrettet medieeksponering på alle relevante medier, som sikrer høj eksponering til et bredt udvalg af potentielle lejere. Vi benytter flere forskellige kanaler herunder både vores eget website, som har stor trafik af lejere samt ejendomssider såsom danske News og svenske Objektivision, som begge er portaler for udlejning af erhvervsejendomme og lokaler. Herudover bruger vi direkte markedsføring på sociale medier for at ramme et bredt segment og dermed sikre dit lokale høj eksponering.

 

remarketing_icon_082021

Direct Marketing

instagram_icon_082021

Social Media

computer_icon_082021

Retargeting

direct_marketing_icon_082021

Our website

Croisette- fotografering-360kamera-1

Professionel præsentation og fotografering

Når I benytter Croisette Real Estate Partner til at eksekvere udlejning af jeres erhvervsejendom eller lokale, kan I udelukkende forvente arbejde af højeste kvalitet og et langvarigt engagement. Det indgår selvfølgelig også i vores promovering af jeres ejendom/lokaler. 

 

For at opnå de største muligheder for interesse i jeres ejendom/lokale, sørger vi for at præsentere det skarpt og lækkert til alle relevante interessenter. Det gør vi ved at inddrage et professionelt fotofirma, som kan sætte rammerne for en professionel og flot præsentation. Herefter sender vi materialet til en tredjepart, der giver billederne en optimal redigering. På den måde sikrer vi, at jeres lokaler får en skarp præsentation, der fanger alle potentielle lejeres interesse.

Skræddersyet rådgivning til jeres erhvervsejendom

Hos Croisette er enhver kunde og enhver opgave helt sin egen og helt unik. Det betyder også, at vi skræddersyer alle vores tilgange til opgaven i et tæt samarbejde med jer som kunde. Vi baserer vores arbejde på klare incitamenter, åbenhed og gennemsigtig rådgivning, som sikrer at I får netop den hjælp, som I søger og har brug for. 

 

Det er vigtigt for at os, at al vores arbejde afspejler kvalitet og engagement kombineret med et højt niveau af ydelse og innovation. Det er netop dette mindset, som vi mener vil føre jeres opgave sikkert i mål. Vores genkendelige lyserøde farve afspejler, at alt er muligt, hvilket er den tilgang, vi tillægger alle vores opgaver. 

Did you know...

… that we lease all types of premise and aim the marketing of your vacancies to the companies best suited for each

specific space. Our vast network and our offices cover almost all of Sweden.

 

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Har du brug for råd?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig!

Vores områder

leasing_icon_webpage_082021

Udlejning

Er du ejendomsbesidder? Overvejer du at udleje din ejendom? Så læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at udleje din ejendom.

transactions_icon

Leje af erhvervslokaler

Er du på udkig efter erhvervslokaler? Så klik her for at læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig finde de perfekte erhvervslokaler.

valuation_analysis_icon

Investeringsejendomme

Vi tilbyder et bredt udvalg af investeringsejendomme i hele Skandinavien. Find investeringsejendomme med Croisette som rådgiver. 

human_capital_icon_webpage_082021

Salg af erhvervsejendomme

Hos Croisette Real Estate Partner har vi stor erfaring med alle former for salg af erhvervsejendomme.

property_management_icon

Transaktionsrådgivning

Croisette tilbyder både salgs- og købsrådgivning. Vi har et dedikeret team,  der vil gøre alt for at overgå dine forventninger.