Sælg jeres erhvervsejendomme med Nordens mest innovative og dedikerede rådgivere

Hvis I vil sælge eller udleje jeres erhvervsejendom, er I kommet til den helt rette erhvervsmægler. Hos Croisette Real Estate Partner har vi stor erfaring med alle former for salg og udlejning af erhvervsejendomme. 

Croisette er den mest ekspansive og innovative virksomhed inden for branchen af erhvervsejendomme. Det betyder, at I får den højeste værdi ud af jeres erhvervsejendom, når I benytter os som jeres rådgiver og erhvervsmægler.

Salg af erhvervsejendomme med Croisette som partner

Hos Croisette Real Estate Partner er vores mål at matche ejendomsbesiddere med købere eller lejere – og dermed mindske dit arbejde og besvær ved udlejning og salg af jeres lokaler/ejendomme. Når I lader os varetage udlejningen eller salget af jeres erhvervsejendom, skal I ikke bekymre jer om noget i processen. Vi tager det fulde ansvar for hele præsentationen og fremvisningen af lokalet/ejendommen samt den endelige forhandling og kontraktskrivning.

Ingen opgave er for kompleks

Når I benytter Croisette som erhvervsmægler, får I landets førende rådgivere indenfor salg af erhvervslokaler- og ejendomme. Der er ingen begrænsninger på, hvilke opgaver vi påtager os. Vi sælger alt lige fra lager og logistik, boligudlejningsejendomme, kontorer til butikker, cafeer og restauranter. Croisette er altså aktive indenfor alle sektorer, og vi plejer endda at sige – med et glimt i øjet – at vi kan sælge og udleje alt “fra en pølsevogn til de største logistikejendomme”. 

Lad os gøre salget af jeres erhvervsejendom endnu lettere. Når vi påtager os en opgave, påtager vi nemlig det fulde ansvar for den. Vi har overblik over alle aspekter af et professionelt og værdiskabende salg af en erhvervsejendom, hvilket betyder at vi kan sørge for at sætte den rigtige salgspris samt at give jer relevant rådgivning på baggrund af ejendommens kvaliteter og muligheder.

kometens-5

Effektiv markedsføring sikrer resultater

Vi ved, at målrettet markedsføring på relevante medier er en essentiel del af at nå flest mulige potentielle købere. Når I sætter jeres erhvervsejendom eller lokaler til salg gennem Croisette, lægger vi en klar handlingsplan for markedsføring af jeres opgave. Denne indebærer de økonomiske rammer samt mål på relevante medieplatforme, som skal sikre høj eksponering til et bredt udvalg af potentielle købere og lejere af jeres erhvervsejendom. 

 

Vi varetager det fulde ansvar for salget af jeres erhvervsejendom, som bl.a. indebærer en skarp præsentation af jeres lokaler/ejendom, for at opnå størst mulig interesse blandt interessenter. For at gøre dette, inddrager vi et professionelt fotofirma, som kan sætte rammerne for en veludført og flot præsentation. Materialet bliver efterfølgende behandlet af en tredjepart, som tilføjer en optimal redigering, og dermed sørger for at jeres lokaler eller ejendom står knivskarpt.

 

For at promovere jeres lokaler benytter vi flere forskellige kanaler herunder både vores eget website, som har stor trafik af købere samt ejendoms sider såsom Ejendomstorvet og Lokalebasen, som begge er portaler for salg og udlejning af erhvervsejendomme. Vi bruger også direkte markedsføring på sociale medier for at ramme et bredt segment og på den måde sikre dit lokale høj eksponering. 

Skandinaviens stærkeste netværk

Croisette Real Estate Partner arbejder i dag over et meget stort område, som breder sig over det meste af Sverige, Danmark og Island. Vi dækker dermed et stort areal, hvilket betyder at vi har et lige så bredt netværk, der gør det muligt, hurtigt at finde potentielle lejere og købere til jeres lokaler/ejendom. Herudover betyder vores internationale netværk, at vi har et indgående overblik og kendskab til markedet, som gør os i stand til at kunne sælge jeres ejendom til den optimale pris.

 

Idet vores arbejde foregår på både det danske, svenske og islandske marked, er vi i stand til at kunne arbejde alsidigt og skabe professionelle resultater på et marked med stærk økonomisk vækst. Når I benytter Croisette som jeres fortrolige samarbejdspartner, får I en erhvervsmægler med fokus på nytænkning, passion, bæredygtighed og langsigtede løsninger. 

Kontakt os for en skræddersyet rådgivning af jeres erhvervsejendom!

Det er vigtigt for os, at vores arbejde afspejler kvalitet og engagement kombineret med et højt niveau af ydelse og innovation, som er det mindset vi mener, vil føre jeres opgave sikkert i mål. Vores ikoniske lyserøde farve afspejler, at alt er muligt, hvilket er den tilgang vi tillægger alle vores opgaver. Kontakt os allerede i dag, og påbegyndt salget af jeres erhvervsejendom/lokale.

Vores områder

leasing_icon_webpage_082021

Udlejning

Er du ejendomsbesidder? Overvejer du at udleje din ejendom? Så læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at udleje din ejendom.

transactions_icon

Leje af erhvervslokaler

Er du på udkig efter erhvervslokaler? Så klik her for at læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig finde de perfekte erhvervslokaler.

valuation_analysis_icon

Investeringsejendomme

Vi tilbyder et bredt udvalg af investeringsejendomme i hele Skandinavien. Find investeringsejendomme med Croisette som rådgiver. 

human_capital_icon_webpage_082021

Salg af erhvervsejendomme

Hos Croisette Real Estate Partner har vi stor erfaring med alle former for salg af erhvervsejendomme.

property_management_icon

Transaktionsrådgivning

Croisette tilbyder både salgs- og købsrådgivning. Vi har et dedikeret team,  der vil gøre alt for at overgå dine forventninger.