Erhvervsmægler med partner potentiale til Croisette Real Estate Partner - København

Croisette Real Estate vokser, og vi er på udkig efter en erhvervsmægler (transaktioner, leasing, værdiansættelse og analyse) til Skandinaviens mest ekspansive og innovative erhvervsmæglerfirma.

Send

Croisette Real Estate Partner er Nordens mest ekspansive ejendomsrådgiver og vokser løbende med nye forretningsområder, services og medarbejdere. Vi er aktive inden for udlejning af erhvervsejendomme/lokaler, salg af alle typer erhvervsejendomme, transaktionsrådgivning, værdiansættelse & analyse, ejendomsadministration, forsikringsmægling og kompetenceforsyning. Hos Croisette er vi forretningsfokuserede og værdsætter ydmyge, passionerede og innovative mennesker, der er parate til at give alt for at tage virksomheden mod visionen – for at blive verdens førende ejendomsrådgiver. Vi har en stærk virksomhedskultur, og det er centralt for os, at alle medarbejdere passer ind i dette.

 

Din rolle som erhvervsmægler

Croisette tilbyder professionel transaktionsrådgivning, leasing, værdiansættelse og analyse vedrørende alle erhvervsejendomme typer, der omfatter både salg og erhvervelse af individuelle ejendomme samt ejendomsporteføljer. Vores rådgivning henvender sig primært til professionelle ejendomsejere og investorer i hele verden. Ved hjælp af digitale værktøjer, passion og innovativ tankegang forsøger vi at være en nytænkende og kreativ aktør i ejendomsbranchen, med målet om altid at være et skridt foran vores konkurrenter.

Den vigtigste opgave i rollen som erhvervsmægler vil være at fungere som rådgivere for vores kunder i alle faser af transaktionen. Med et professionelt forretningsfokus vil du være ansvarlig for at undersøge, implementere og deltage i alle faser af sagerne. Du får meget plads til at have en masse kundekontakter og blive en vigtig ambassadør for hele virksomheden.

Hvem leder vi efter?

For at lykkes i rollen som erhvervsmægler er du struktureret, passioneret, fokuseret og drevet af resultater. Du værdsætter teamets fælles succes lige så højt som din egen og ønsker at opbygge langvarige forretningsforbindelser i branchen. Hvis du har en reel interesse i ejendomstransaktioner og evnen til at håndtere mange parallelle processer, er du en interessant kandidat. For at trives i Croisette har du en prestigefyldt, åben holdning og tiltrækkes af at arbejde i en iværksættervirksomhed med stor vækst.

Vi er på udkig efter dig, der er drevet og målrettet og har arbejdet mindst to år med kommercielle ejendomshandler samt et solidt netværk i ejendomsbranchen. Du har en relevant akademisk uddannelse, er uddannet ejendomsmægler og gerne diplom valuar og god viden i Office-pakken – med vægt på Excel. Vi lægger stor vægt på dine personlige kvalifikationer – hos Croisette tror vi på, at du kommer langt med den rette indstilling, drive og engagement!

Vores tilbud

Vi giver dig mulighed for at bygge videre på dit personlige netværk og dermed evnen til at generere et stort antal handler via vores tætte samarbejde. Croisette har en bred vifte af forretningsområder, der tilsammen skaber forretning i alle faser. Du kommer til at sidde i hyggelige lokaler i centralt i København sammen med fantastiske og inspirerende kolleger. Der er en prestigefyldt kultur, hvor vi lærer af hinanden, og sammen stræber vi mod målet om at blive verdens førende ejendomsrådgiver. Vi tilbyder blandt andet gode udviklingsmuligheder, en stærk virksomhedskultur, fleksibilitet og store fordele. Croisette arbejder også aktivt med ESG og arbejder blandt andet på at reducere vores CO2-fodaftryk generelt.

I denne rekruttering samarbejder

Croisette Danmark med Croisette Human Capital. Udvælgelse og interviews er i gang, og vi ønsker derfor at modtage din ansøgning så hurtigt som muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karolina Björkander Christensen på karolina.bjorkander@croisette.se eller +46 761 09 19 52.

Send