Find din nye erhvervsejendom med Nordens innovative erhvervsmægler

Hvis I søger nye erhvervslokaler til jeres virksomhed eller ønsker at investere i erhvervsejendomme i København eller på det øvrige Sjælland, er I kommet til den helt rette erhvervsmægler. Croisette Real Estate Partner er landets førende rådgivere inden for salg og salg af erhvervsejendomme, og vi har stor erfaring med udlejning og lejerrådgivning af alle former for erhvervslokaler. 

Køb af erhvervsejendomme med Croisette som partner

 

Hos Croisette Real Estate Partner er det vores fornemmeste opgave, at matche jeres virksomhed med den ideelle ejendom eller det perfekte erhvervslokale. Vi er jeres pålidelige køberrådgiver gennem hele processen, hvor vi hjælper med alt fra strategisk analyse til selv aktivt at identificere nye opkøbsmuligheder i henhold til en allerede fastsat købsstrategi. På den måde mindsker vi jeres arbejde og besvær med søgen efter nye investeringsejendomme og erhvervslokaler.

 

The Croisette way

Vi sikrer, at I får en ejendom med høj værdi til den mest fordelagtige pris, når I benytter Croisette som jeres fortrolige rådgiver og erhvervsmægler.

Hvad bør I være opmærksomme på, når I søger ny erhvervsejendom?

 

Der kan være flere grunde til, at man gerne vil investere i en ny erhvervsejendom. Det kan være med formålet om at benytte ejendommen til at drive egen virksomheds fra, eller det kan være med interesse for at have et erhvervslejemål, hvorfra man kan skabe et økonomisk afkast ved udlejning af lejemålet eller videre salg. Hvad end formålet med køb af en erhvervsejendom er, er der en række faktorer, som I bør overveje, før I underskriver en købsaftale.

Perspektiv_Kv 18 Barkarbystaden 2018-12-11

Placering og indretning af ejendommen

Placeringen af erhvervsejendommen har stor betydning for flere aspekter af arbejdet. Det er relevant at overveje, hvorvidt der er plads nok til mulige og fremtidige udvidelser. Herudover er det en fordel at overveje, hvorvidt medarbejdere har mulighed for at transportere sig til og fra lokationen, samt om der er offentlig transport eller p-pladser i nærheden. Overordnet set skal erhvervsejendommen passe jeres basale behov.

Kræver ejendommen særlige tilladelser?

Nogle ejendomme kræver en særlig tilladelse, hvis der skal foretages en ændring i bygningen. Det er derfor vigtigt at undersøge hvorvidt det er muligt at få nødvendige tilladelser, hvis I på forhånd har interesse i at ændre eller udvide bygningen.

 

Servitutter på ejendommen

Nogle ejendomme kræver en særlig tilladelse, hvis der skal foretages en ændring i bygningen. Det er derfor vigtigt at undersøge hvorvidt det er muligt at få nødvendige tilladelser, hvis I på forhånd har interesse i at ændre eller udvide bygningen.

 

 

image_color_4_small_right
image_color_4_smaller-1

Gennemgang af købsaftale

 

Før I underskriver købsaftalen, som indeholder handlens vilkår, bør I få den undersøgt for juridiske forhold og mulige ulemper. Købsaftalen omhandler handlens vilkår, hvilket kan være tungt at læse og tidskrævende at skulle forstå korrekt, hvis man ikke har en juridisk baggrund. Det er derfor en fordel at søge professionel rådgivning fra nogen, som har erfaring med køb af erhvervsejendomme. På den måde er I sikret fuld forståelse af hele kontrakten samt en let og smertefri proces i købet af jeres nye erhvervslokaler.

 

Hos Croisette har vi stor erfaring med alt, hvad der omhandler handel af erhvervsejendomme. Når I benytter en erfaren og professionel erhvervsmægler, er I sikret, at ingen information er tabt.

 

Herudover er det relevant at tage stilling til følgende: 

  • Ejendommens stand og eventuelle vedligeholdelsesefterslæb
  • Mulige lejere i ejendommen 
  • Mulig fredning af bygningen 
  • Mulig forurening af jorden 
  • Finansieringsmuligheder 

Vores områder

leasing_icon_webpage_082021

Udlejning

Er du ejendomsbesidder? Overvejer du at udleje din ejendom? Så læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at udleje din ejendom.

transactions_icon

Leje af erhvervslokaler

Er du på udkig efter erhvervslokaler? Så klik her for at læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig finde de perfekte erhvervslokaler.

valuation_analysis_icon

Investeringsejendomme

Vi tilbyder et bredt udvalg af investeringsejendomme i hele Skandinavien. Find investeringsejendomme med Croisette som rådgiver. 

human_capital_icon_webpage_082021

Salg af erhvervsejendomme

Hos Croisette Real Estate Partner har vi stor erfaring med alle former for salg af erhvervsejendomme.

property_management_icon

Transaktionsrådgivning

Croisette tilbyder både salgs- og købsrådgivning. Vi har et dedikeret team,  der vil gøre alt for at overgå dine forventninger.

Køb af erhvervsejendomme

Hos Croisette har vi sto erfaring med alle former for køb af erhvervsejendomme.

Kontakt os for en personlig rådgivning til jeres næste investering

Det kan være en overvældende proces at investere i en erhvervsejendom, da der er mange skattemæssige og økonomiske forhold, som der skal tages højde for. Croisette Real Estate Partner er jeres pålidelige samarbejdspartner, når jeres virksomhed søger at investere i nye lokaler og erhvervsejendomme både i København og på det øvrige Sjælland. Som et led i processen af at finde jeres ideelle erhvervsejendom, tilbyder vi at udføre transaktionsrådgivning. Vi tilbyder rådgivning til både små og store investorer, hvor vi hjælper med alt lige fra håndtering af bud, due diligence og forhandling til gennemførsel af opkøbet. Vores dygtige og professionelle team hos Croisette Transactions yder ligeledes salgsrådgivning, hvis I søger at sælge jeres erhvervsejendom

 

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig for en uforpligtende snak! Påbegynd købet af jeres nye erhvervsejendom på Sjælland i dag.