Find investeringsejendomme med Croisette som rådgiver.

Croisette Real Estate Partner tilbyder et bredt udvalg af investeringsejendomme i hele Skandinavien. Som erhvervsmæglere med fokus på nytænkning, passion, bæredygtighed og langsigtede løsninger står vi altid klar til hjælpe jeres investeringer sikkert i mål. Om I søger ejendomme inden for boligudlejning, lager, kontor, detail eller logistik – vi hjælper med at finde ejendomme med det bedst mulige risikojusterede afkast. 

Investeringsejendomme til salg i hele Skandinavien

 

På grund af den lave rente er ejendomsinvestering de seneste år blevet et attraktivt alternativ til andre aktivklasser. Men det kræver viden og sikker rådgivning at opnå afkast på en ejendomsinvestering.

Det er her Croisette Real Estate Partner kommer ind i billedet. Vi er ejendomsbranchens mest mest ekspansive og innovative virksomhed, og vores erhvervsmæglere står klar til at guide jer sikkert uden om faldgruberne – og mod fordelene.

Det er vores vision at være branchens førende aktør inden for rådgivning om fast ejendom, og vi bestræber os derfor på at levere innovative, professionelle og proaktive løsninger – altid med fokus på jeres behov. 

Helt konkret betyder det, at vores erhvervsmæglere rådgiver jer om at sammensætte en ejendomsportefølje med afsæt i jeres afkastkrav samt indgående branchekendskab. På den måde er I sikret det bedst mulige risikojusterede afkast af jeres investering. Vi arbejder på tværs af hele Danmark, ligesom vi har kontakt til ejendomsbesiddere i både Sverige og Island. Dermed kan vi hjælpe med køb af investeringsejendomme, når det er optimalt – og ikke mindst hvor det er optimalt.

Strategisk overblik sikrer langsigtede investeringsmål

Hvis I vil nå jeres investeringsmål, er en velovervejet investeringsstrategi alfa og omega. Derfor er strategisk rådgivning altid springbrættet for den videre investeringsproces hos Croisette. 

Med afsæt i strategiske overvejelser identificerer vi jeres investeringsmuligheder, ligesom vi bistår jer med at indlede dialog med matchende ejendomsbesiddere. Efterfølgende hjælper vi med at udforme det sonderende bud samt med at præsentere det for sælger. 

Vi guider jer med andre ord gennem hele transaktionen – fra indledende overvejelser til endelig forhandling og underskrift. 

Med Croisette Real Estate Partner som jeres investeringspartner er I altid sikret en strategisk baseret og velovervejet købsrådgivning med fokus på langsigtede investeringsmål.

image_color_4_small_right
image_color_4_smaller-1

Investér i fremtiden - uanset behov og branche


Vores matcher jer med ejendomsbesidder af alle typer erhvervsejendomme – herunder:

  • Boligudlejningsejendomme
  • Kontorejendomme
  • Retail og butiksejendomme
  • Erhvervsejendomme og projektejendomme
  • Hotel- og restaurationsejendomme

Med os som sparringspartner bliver I vejledt gennem hele processen. Vores dybdegående markedskendskab sikrer jer en optimal proces ved køb af investeringsejendomme.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe jer med at investere i fremtiden – uanset branche og behov.

Skal vi være dine erhvervsmæglere?

Hos Croisette har vi dig og dine forventninger i fokus. Vi bestræber os altid efter at overgå vores kunders forventninger via en professionel, inkluderende og ærlig arbejdsindsats. Ved du allerede, hvad du leder efter? Har du spørgsmål eller brug for et råd?

 

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig til en uforpligtende snak!

Vores områder

leasing_icon_webpage_082021

Udlejning

Er du ejendomsbesidder? Overvejer du at udleje din ejendom? Så læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at udleje din ejendom.

transactions_icon

Leje af erhvervslokaler

Er du på udkig efter erhvervslokaler? Så klik her for at læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig finde de perfekte erhvervslokaler.

valuation_analysis_icon

Investeringsejendomme

Vi tilbyder et bredt udvalg af investeringsejendomme i hele Skandinavien. Find investeringsejendomme med Croisette som rådgiver. 

human_capital_icon_webpage_082021

Salg af erhvervsejendomme

Hos Croisette Real Estate Partner har vi stor erfaring med alle former for salg af erhvervsejendomme.

property_management_icon

Transaktionsrådgivning

Croisette tilbyder både salgs- og købsrådgivning. Vi har et dedikeret team,  der vil gøre alt for at overgå dine forventninger.

Business area

Hos Croisette har vi stor erfaring med alle former for køb af erhvervsejendomme.