Croisette metoden

Croisette Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i ejendomsbranche, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen. 

Historien bag Croisette

Croisette Real Estate Partner er den mest ekspansive og innovative virksomhed i den svenske ejendomsbranche, og vi repræsenterer de mest progressivt tænkende aktører i branchen. Vores dedikerede team tilbyder bæredygtig rådgivning i høj kvalitet på områderne transaktioner, værdiansættelse og analyse, udlejning, humankapital, digital formueforvaltning og forsikringsrådgivning. Fra sit hovedkvarter i Malmø dækker Croisette hele det svenske, islandske og danske marked.

 

Croisette Real Estate Partner blev grundlagt i 2015 og udfordrer konstant aktørerne på markedet og præsenterer dem for øget konkurrence, aktører, der bare altid har gjort, som de plejer, også når der har været bedre muligheder til rådighed. Vores vision er at skabe et mere dynamisk markedsmiljø, der samtidig opmuntrer og udvikler vores konkurrenter. Croisette stopper aldrig – vi vil fortsat udvikle os og skille os ud, fordi vi har den faste overbevisning, at det er til gavn for hele branchen.Vi bestræber os konstant på at øge effektiviteten og digitaliseringen af vores processer med henblik på at tilbyde vores kunder de mest effektive løsninger overhovedet muligt.

reporticon

Vores vision

Vores vision er at blive verdens førende aktør inden for rådgivning vedrørende fast ejendom ved at levere skræddersyede og innovative løsninger.

conversationicon

Vores focus

Croisette er fokuseret på at levere personlig kontakt, diskretion og kvalitet og bestræber sig på at skabe et tæt samarbejde og langvarige forretningsrelationer. Vi bestræber os altid på at overgå vores kunders forventninger.

houseicon

Vores unikke tilbud

Vores kunder værdsætter vores konstante tilgængelighed og vælger os for vores professionalisme, effektivitet og proaktive tilgang.

Vores forretningsområder

I dag består Croisette Danmark af to forretningsområder

leasing_icon_webpage_082021

Lokaleformidling

Vi gør det lettere at matche udlejere og lejere og håndterer alle typer erhvervslokaler.

 
transactions_icon

Transaktionsrådgivning

Vi tilbyder professionel transaktionsrådgivning inden for både køb og salg af enkelte ejendomme og ejendomsporteføljer.

 
valuation_analysis_icon

Vurdering og analyse

Vi tilbyder uafhængige vurderinger af erhvervsejendomme og udarbejder markedsanalyser.

DKDK

VI ER

Innovative

Croisette blev grundlagt for at udfordre ejendomsbranchen. Vores drivkræfter er innovativ tænkning og at udfordre de gamle metoder ved at tilføre nye, digitale løsninger. Ved at anlægge en adaptiv tilgang er vi dedikerede til en konstant udvikling til gavn for vores kunder.

VI ER

Dedikerede

Vores medarbejderes trivsel og dedikation er grundlaget for vores familielignende sammenhold og succesfulde samarbejder. Sensibilitet og fleksible processer er kernen i vores dedikerede tilgang til hver enkelt opgave, og vores tilgængelighed sikrer kundens fordel hele vejen igennem forholdet.

 
dk
Företagskultur-Croisette-2

VI ER

Indstillet på langvarige samarbejder

Croisette tilstræber værdiskabende og langvarige samarbejdsforhold, både internt og eksternt. Vi er karakteriseret af gennemsigtighed og bæredygtig rådgivning i enhver unik situation. Med fokus på miljøaspektet ønsker vi at være en grøn rådgiver vedrørende fast ejendom, der skaber værdi over tid.

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Har du brug for råd?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig!