Officiel start for Croisette i Danmark

11 august, 2021

Vi har hovedkontor i Malmö, hvor medarbejderne dagligt kigger ud over Øresund og vores kære naboland, og nu er det endelig blevet tid til at sætte vores første lyserøde banner op i nabolandets hovedstad København.

img_4115

Sidste år etablerede Croisette sit første kontor i udlandet, nemlig Island, og virksomhedens ekspansive vækstfase fortsætter. Første mand på kontoret er Martin Spangdahl-Fafara, en erfaren rådgiver i ejendomsbranchen med en baggrund som Head of Transactions hos STAD Erhverv, København.

"Efter lang tids søgen er vi utroligt glade for at have fundet Martin, som har vist sig at være den perfekte person til at etablere Croisette i Danmark. Hans brede baggrund og veletablerede netværk på det lokale marked samt hans vilje til at skabe forandringer gør ham til et stort aktiv for Croisette. Vi har siden starten været meget opsatte på at værne om vores stærke virksomhedskultur og fremme vores værdier, som er nytænkning, engagement og langsigtethed. Martin er en person, der afspejler vores værdier og tankegang. Han passer ind i vores kultur og deler samtidig vores enorme drive og optimisme om fremtiden. Det føles trygt at lægge ansvaret for Croisettes fremtid i Danmark i hænderne på Martin"

– Per Svensson, adm. direktør og grundlægger af Croisette Real Estate Partner

 

Et marked med stort potentiale

Lanceringen af Croisette i Danmark er den anden i en række planlagte internationale etableringer. Danmark viser sig at være fuld af muligheder for en innovativ ejendomskonsulent som Croisette. Ikke blot den korte afstand til Danmark fra Croisettes hovedkvarter i Malmö, men også den skandinaviske tankegang og tilgang til tingene gør etableringen af Croisette Danmark helt oplagt. Danmark er en moderne økonomi med en stærk befolkningstilvækst, en ung og veluddannet befolkning og en høj digitaliseringsgrad. Det er et af de lande, der er helt fremme, når det gælder byggeprojekter og arkitektur. Det høje og ambitiøse uddannelsesniveau i landet lover godt for det fremtidige arbejde med at opbygge Martins team.

"Jeg er overbevist om, at vi kan gøre en stor forskel for kunderne på begge sider af sundet, ikke mindst ved at bygge bro mellem de Skandinaviske markeder med professionelle rådgivning og den altid innovative tilgang"

- Martin Spangdahl-Fafara, Managing Director, Croisette Danmark

 

Starten på 2021 hos Croisette

Starten på 2021 har været begivenhedsrig ligesom 2020.  Forretningsområdet Human Capital, som Karolina Björkander står i spidsen for, blev etableret i Malmö, og Croisettes internationale etablering i slutningen af 2020 begynder nu at tage form og forventes at skabe forbløffende resultater. Styrmir Bjartur Karlsson, Managing Director, Croisette Iceland, fik den prestigefyldte opgave at sælge den tidligere amerikanske ambassade på Island. Det lover godt for virksomhedens fremtid i andre lande, og vi ser ingen grund til at stoppe, men begiver os optimistisk ud på det danske marked. 

 

Om Martin Spangdahl-Fafara:

Martin Spangdahl-Fafara er 39 år, bosiddende i København og  opvokset med ejendomshandel fra barnsben med en mor som ejendomsmægler. Martin har mange års erfaring med ejendomshandel, både som privat- og erhvervsmægler, seneste som Head of Transactions hos en dansk erhvervsmægler. Martin er meget alsidig og har håndteret alt lige fra udlejning, vurdering til transaktioner i hele Danmark til både Danske og udenlandske klienter. Martin har også arbejdet med flere ejendomsudvilkere hvilket giver ham et solidt kendskab til processerne og håndteringen fra salg af byggeret, til det nøglefærdige projekt bliver solgt enten som projektsalg eller til investor.  

 

Kontakt Martin!

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Vil du have et råd?
Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig!