Croisette kommer over broen – etablerer selskab i Danmark

Croisette Real Estate Partner har siden starten i 2015 haft et højt væksttempo. 

entreprenor_croisette_03

Et tempo, der i de første fire år som aktiv i branchen har resulteret i en vækst på 781 %, hvorfor virksomheden blev udnævnt til Årets Gazelle i Skåne i 2020. I dag har Croisette 60 medarbejdere, 6 forretningsområder og 6 kontorer – fem i Sverige og ét i Reykjavik, Island. Det langsigtede mål for Croisette er at opnå en årlig vækst på 100 %. Nu satser Croisette yderligere på fortsat global vækst og tager det næste skridt – over broen og etablerer selskab i Danmark.

"Danmark har længe været i søgelyset, dels fordi vi mener, at det lokale marked har et stort behov for konkurrence og nytænkning, dels fordi vi vil bygge bro mellem Danmark og Sverige. Vi ser virkelig frem til at være den aktør, der får landene til at blive én region, hvilket er noget, man længe har kæmpet for på forskellige fronter"

- Per Svensson, CEO, Croisette Real Estate Partner.

 

Croisette åbnede sit første internationale kontor i december 2020 i Reykjavik, Island. Ved etableringen på Island havde Croisette den fordel at have fundet en Managing Director til kontoret, Styrmir Karlsson, allerede inden etablering af selskabet. Ved etableringen af kontoret i Danmark har Croisette været nødt til at gøre tingene omvendt, dvs. først etablere selskabet og derefter ansætte en Managing Director Denmark.

 

”De ydre omstændigheder har gjort, at vi har været nødt til at gøre det lidt anderledes. Jeg ville have været derovre og overvåge markedet og møde relevante personer, men eftersom vi er sikre på, at Danmark er vores tredje land, var det lige så godt at starte på den anden måde. Derfor har vi oprettet et selskab og arbejder på at finde en Managing Director til Croisette Denmark ApS og skabe en ny, ekspansiv og nytænkende ejendomsrådgivervirksomhed i Danmark,”

- Per Svensson, CEO, Croisette Real Estate Partner.

 

Søgningen efter en Managing Director Denmark er derfor i fuld gang. Croisette vil efter al sandsynlighed få hjælp af et dansk rekrutteringsbureau, og man er i skrivende stund i dialog med flere bureauer. Croisette har store planer for det nationale selskab Croisette Denmark, og det første mål er at have fundet et kontor efter sommeren 2021.

 

”Vi ser frem til at være en håndfuld medarbejdere inden året er omme, og derefter regner vi med at følge vores langsigtede vækstplan,” 

- Per Svensson, CEO, Croisette Real Estate Partner.

 

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Vil du have et råd?
Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig!