Croisette etablerer sig internationalt

11 november, 2020

Croisette Real Estate Partner er på fem år vokset til over 50 medarbejdere, fem forretningsområder og fem kontorer i Sverige – og nu etablerer ejendomsrådgiveren sig internationalt og åbner sit første kontor uden for Sverige.

ps_croisette-kopia

Croisette fortsætter sin ekspansive vækst og åbnede i december 2020 sit første internationale kontor – på Island. Første mand på kontoret bliver Styrmir Bjartur Karlsson, en islandsk entreprenør og ejendomsmægler, som er bosat i Reykjavik. Styrmir tiltræder som MD for datterselskabet. Han har mere end tyve års erfaring i at drive forretning på internationalt plan og har tidligere boet seks år i Sverige.

"Det er utroligt heldigt, at vi er kommet i kontakt med Styrmir, som har vist sig at være den perfekte til opgaven med at etablere Croisette i udlandet. Styrmir har ikke blot det perfekte netværk af kontakter, han er også en person, der passer ind i vores kultur, vores vision og vores fremtidsplaner. Det føles rigtig trygt at kunne lægge ansvaret for vores succes i Island over på Styrmir, som deler vores ambitioner og naive syn på, hvad der er muligt."

– Per Svensson, CEO og grundlægger af Croisette Real Estate Partner

 

Et godt fundament, men ikke et prioriteret marked

Lanceringen af Croisette på Island er den første i en række planlagte internationale etableringer. Island, der er valgt som første land ud over Sverige, viser sig at være fuld af muligheder for en innovativ ejendomsrådgiver som Croisette. Ud over at der kun er en håndfuld noterede ejendomsselskaber, glimrer ejendomsrådgiverne også ved deres fravær. Island er en moderne økonomi med en stærk befolkningstilvækst, en ung og veluddannet befolkning og en høj digitaliseringsgrad. Desuden rangerer landet konsekvent blandt verdens bedste med hensyn til velstand, lykke og frem for alt ligestilling.

"Tiden er moden til, at en international aktør træder ind på det islandske marked. Den islandske ejendomsbranche har udviklet sig hurtigt i løbet af de sidste ti år i takt med det voksende turisterhverv og har meget store muligheder, når det gælder ejendomsudvikling- og transaktioner. Vi ser Croisettes indtræden på det islandske marked som en fantastisk mulighed for at bidrage yderligere til udviklingen af markedet og åbne Island for endnu flere internationale investeringer. Jeg er meget beæret over at blive en del af Croisettes team, og vi ser optimistisk på fremtiden."

– Styrmir Bjartur Karlsson, CEO Iceland, Croisette Real Estate Partner

 

”Der er en del ligheder med vores første etablering i Malmø, nemlig at det er et tilstrækkeligt stort, men ikkeprioriteret marked. For os er det derimod et meget prioriteret marked, og vi ser store muligheder for fremtidige synergier mellem landene. At landet desuden deler vores grundlæggende værdier, er et stort plus,”

– Per Svensson, CEO og grundlægger af Croisette Real Estate Partner

 

Fråga Lou AB har hjulpet Croisette med etableringen på Island.

 

Et succesfuldt år for Croisette

2020 har været et meget specielt år. I kølvandet på den aktuelle pandemi har verden været i konstant forandring, og fremtiden har været uvis, hvilket har krævet fokus og hurtig tilpasning til de gældende markedsvilkår. For Croisette har det trods omstændighederne været et spændende og ekspansivt år. Året startede med, at Croisette fik tildelt prisen som Årets business rookie ved Malmö Näringslivsgala. Et nyt forretningsområde, digital ejendomsadministration, blev lanceret, og Croisette blev udnævnt til en af finalisterne til Årets Vækstvirksomhed – en årlig pris, der uddeles af Tillväxt Malmö. I oktober måned stod det også klart, at Croisette kvalificerede sig som gazellevirksomhed, hvilket er meget usædvanligt i ejendomsbranchen.

 

Croisettes første spring ud på det internationale marked er et godt bevis på, at hårdt arbejde betaler sig.

 

Om Styrmir Bjartur Karlsson

Styrmir Bjartur Karlsson er 42 år gammel og har en uddannelse i virksomhedsøkonomi fra Reykjavik Universitet og er desuden certificeret ejendomsmægler. Han har over 20 års erfaring inden for erhvervsejendomme, både i Island og Sverige, og omfattende erfaring i international detailhandel som direktør for globale brands inden for både outdoor- og modesegmentet.

 

Det har givet ham et godt indblik i markedet, både fra detailhandlerens og udlejerens perspektiv, og et indgående brandkendskab. Styrmir har i mere end ti år arbejdet med lejerrepræsentation og ejendomsudvikling med mange internationalt kendte brands, både i Stockholm og Reykjavik.

 

Styrmir Bjartur Karlsson 

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Vil du have et råd?
Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig!