2021, året hvor visualisering blev til virkelighed.

30 januar, 2022

I løbet af året 2021 åbnede vi fem nye kontorer, ansatte 62 nye medarbejdere og åbnede i et tredjeland. Vi nåede for nylig den magiske grænse på 100 underskrevne ansættelseskontrakter, et tal jeg, CEO & Founder Per Svensson, længe har visualiseret og satte som mål i starten af året.

IMG_4636-1

Croisette 2021

Per Svensson

CEO & Founder

Personligt drive og positiv indstilling blandt medarbejderne været en egenskab, vi har valgt at vægte meget højt fra starten. Vi tror på innovative unge mennesker, der kan identificere sig med Croisette og vores virksomhedskultur. Sjældent har et resultat i tal været i stand til at afspejle en organisations stærke virksomhedskultur og arbejdsglæde så godt som Croisettes Employee Net Promoter Score (ENPS), der blev målt for første gang i midten af 2021 (læs mere her).

 

I løbet af året lykkedes det ikke blot at få en kvittering for vores bæredygtighedsarbejde, i oktober kunne vi stolt præsentere vorescertifikat for klimabeskyttelse, som gør Croisette til verdens første klimaneutrale ejendomsrådgiver.

 

Efter at have kunnet stå og kigge ud over Øresundsbroen fra vores hovedkontor hver dag, blev 2021 også året, hvor vi tog skridtet over til Danmark. At placere det første danske Croisette-kontor i København føltes helt oplagt. Jeg føler, at dette bliver en succeshistorie uden lige og åbner muligheden for en fortsat kæmpe udvidelse i 2022, som med garanti vil finde sted i tre lande, men formentlig i flere end det

 

Croisette Iceland

Styrmir Bjartur Karlsson

Managing Director, Croisette Iceland

2021 var et meget begivenhedsrigt, udfordrende og givende år. Vi ansatte en leasingchef og en senioranalytiker meget tidligt på året, hvilket betød, at leasingprojekter kom ind i vores pipeline og stærke rapporter om markedet for erhvervsejendomme. Vores rapporter blev så godt modtaget, at Croisette blev den officielle ejendomspartner for Invest in Iceland. Det har betydet, at vi har fået rigtig mange henvendelser. I løbet af fjerde kvartal blev virksomheden kontant-positiv med gode resultater, der omfattede transaktioner som salg af den gamle amerikanske ambassade i Reykjavik og to store lejekontrakter med Fraser Group for Sports Direct.

 

Croisette Denmark

Martin Spangdahl-Fafara

Managing Director, Croisette Denmark

Der har været en fantastisk respons fra markedet og ser virkelig frem til nye kontakter, forretning og udvikling, der vil finde sted i 2022.

 

Leasing

Peter Bergquist

Deputy CEO & Head of Leasing, Sweden

2021 har været et fortsat gunstigt år på udlejningssiden for Croisette. Med omkring 150.000 lejede kvadratmeter og med tre nye kontorer i landet ser fremtiden lys ud (lyserød). Jönköping, Kalmar og Västerås er alle byer, hvor vi har bemærket en interesse for vores tjenester, men ikke har været til stede. Vi har en klar strategi – man skal være lokal der, hvor man arbejder.Ud fra den respons, vi får fra vores kunder, er jeg overbevist om, at det er den rigtige vej at gå, og at vi på længere sigt er det eneste oplagte valg til ejendomsrådgivning. Vores kunder forventer, at vi som rådgivere har et stort nationalt netværk og samtidig besidder detaljeret kendskab til det lokale marked, hvor de selv har deres lagerbeholdning. Noget, man kun kan tilbyde, hvis man er tilgængelig på stedet.

 

Der har været stort fokus på udlejning inden for lager og logistik, hvor efterspørgslen efter lokaler på de rigtige lokationer har været ekstrem. Der ser ikke ud til at være nogen afmatning. Udfordringen ligger i at finde byggegrunde der, hvor lejerne ønsker at etablere sig. Selv nabokommuner til de store knudepunkter i landet vil fortsat kunne ride med på logistikbølgen, når de mere eftertragtede lokaliteter er udtømt.

Vi mærker en større interesse for unikke kontorlokaler end tidligere. Det er formentlig en effekt af, at man som arbejdsgiver skal kunne tilbyde noget ekstra for at tiltrække den rigtige type medarbejder og for at få sine medarbejdere ind på kontoret. I pandemien er folk blevet vant til at arbejde hjemmefra. De har reduceret pendlingstiden og haft en mere fleksibel hverdag. Vi har flere eksempler på, at arbejdsgiveren vælger at leje et kontor, hvor fokus ikke er på at optimere antallet af kvadratmeter men derimod på at opbygge identitet og skabe et unikt miljø.

 

Nu glæder vi os til at starte sæsonen 2022 sammen med vores kunder!

 

Transactions

David Almqvist & Olle Håkansson Nobel

Co-heads of Transaction, Sweden

Med året 2021 i bakspejlet kan det konstateres, at det har været et både intenst, men frem for alt succesfuldt år for Transactions. Vi har nået mange af de milepæle, vi opsatte i vores rejse mod at blive den førende transaktionsrådgiver i Sverige. I løbet af året omsatte vi i alt SEK 4,1 milliarder i underliggende ejendomsværdi fordelt på i alt 35 transaktioner. Året har også været præget af en markant udvidelse, hvor vi er gået fra tre til seks kontorer, og hvor teamet primo 2022 vil bestå af i alt 27 transaktionsrådgivere. Det er med stor selvtillid, at vi nu gør klar til et nyt år med nye spændende forretninger

 

Valuation & Analysis

Fitore Regjepaj

Head of Valuation & Analysis, Sweden

Når vi tænker tilbage på 2021, vil vi huske et år med intensivt arbejde og gode resultater. Ved at følge branchens høje hastighed har vi kunnet levere værdiansættelse på rekordtid. Det hårde arbejde har ført til flere kunder, større porteføljer og selvfølgelig flere medarbejdere. Værdiansættelse og analyse vil være 13 ansatte primo 2022. Vores ambition er fortsat at levere værdier og analyser af høj kvalitet og at styrke vores tilstedeværelse på flere kontorer i landet. 

 

Recruitment

Erika Klingberg

Head of Human Capital, Sweden

Vi ser frem til et arbejdsår med succesfulde samarbejder og flotte resultater! Vores fokus på at uddanne og tilbyde ejendomsbranchen mere kvalitative interimløsninger som supplement til rekrutteringen faldt godt. I løbet af året har vi hos Human Capital styrket vores tilstedeværelse på eksisterende lokationer og etableret lokal rådgivning i Malmøhvilket har resulteret i 100 % medarbejdervækst og gode forudsætninger for 2022.

 

Digital Property Management

Peter Eriksson 

Head of Digital Property Management & Administration, Sweden

Forretningsområdet runder sit første hele år. Vi er på en mission om at ændre, hvordan branchen tager sig af fast ejendom, samt synet på dette. Hele markedet er vores gameplan, hvilket er utroligt inspirerende, og udskiftning af ejendomme er begyndt. 

 

Vi er gået fra to til 12 medarbejdere i løbet af året og har etableret yderligere medarbejdere i byerne Malmø, Helsingborg og Stockholm. Etableringen af personale i Helsingborg blev udført ved at overtage Rexellent AB, en etableret aktør på det lokale marked i det nordvestlige Skåne. Siden Croisette blev startet, har vi haft fælles kunder, som vi arbejdede med på forskellige stadier af ejerskabet til ejendomme, og jeg har haft fornøjelsen af at følge udviklingen af både virksomheden og personalet, som nu tilhører Croisette-familien. Skridtet ind i Stockholm har også betydet, at vi har ledelsen på plads i Mälardalen, som er en vigtig region for os at fortsætte med at vokse i.

 

Insurance Advisory

Jenny Ulriksson

Head of Insurance Advisory, Sweden

2021 var året, hvor Croisette Insurance Advisory AB startede forsikringsmæglervirksomheden. Vi fik vores tilladelse fra det svenske finanstilsyn i første kvartal. Som forsikringsmægler i en ejendomsrådgivningsgruppe arbejder vi naturligvis med stort fokus på ejendomsejere.

Når vi nu ser tilbage på opstartsåret, på trods af distancering og restriktioner, glæder vi os over de markante og succesrige samarbejder, vi har skabt med både kunder og forsikringsselskaber. Vi er meget tilfredse med de innovative og unikke forsikringsløsninger, specielt udviklet til ejendomsejere, som vi har udarbejdet i løbet af året.

Arbejdsstyrken er udvidet fra 1 til 3 medarbejdere, og udvidelsen fortsætter. Vi har skabt rigtig gode forhold, fundamentet er lagt, og nu ser vi frem til det kommende år. 
Vi ser frem til at introducere vores nyheder og unikke løsninger for både nuværende og nye kunder i 2022.

 

Start 2022 med de rette forudsætninger.

Book et møde med Croisette i dag!

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Har du brug for råd?
Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig!