Dine muligheder hos os

Croisette er en innovativ virksomhed i vækst, hvor du som medarbejder kan udvikle dig hurtigt, samtidig med at du inddrages og sætter dit eget aftryk på udviklingen inden for ejendomsbranchen.

Ledige stillinger

Vores virksomhedskultur

Vi er drevet af ønsket om langsigtet vækst og sætter stor pris på kompetencer og erfaring, men mest af alt værdsætter vi motivation, drivkraft og arbejdsetik. Vi bekymrer os om vores medarbejdere og tager hensyn til meninger og idéer, der bidrager til at føre vores virksomhed fremad. Vi tror også på, at fleksibilitet og åbenhed over for de konstant varierende krav fra markedet er en nødvendighed for at kunne bevare vores konkurrenceevne. Gennem samarbejde og høje ambitioner skaber vi de bedste betingelser for en succesfuld karriere hos Croisette.

Croisettes værdier er grundlaget for vores organisation – innovative, dedikerede og langvarige.

      Din

Arbejdsgiver

Vi ønsker at vækste langsigtet og værdsætter kompetence og erfaring, men først og fremmest motivation, drivkraft og arbejdsetik. Vi bekymrer os om vores medarbejdere og lytter til meninger og idéer, der bidrager til forbedring og udvikling. Vi tror også på, at fleksibilitet og åbenhed over for de varierende krav fra markedet er en forudsætning for, at vi kan blive ved med at være konkurrencedygtige. Gennem godt samarbejde og høje ambitioner skaber vi de bedste betingelser for en succesfuld karriere hos Croisette.

 
Karrier DK
ansökning DK

    Send en 

Uopfordret ansøgning

Vi er en koncern i vækst og er konstant på udkig efter de rette personer til vores organisation. Hvorfor ikke sende en uopfordret ansøgning? Det hænder, at vi tilføjer nye serviceydelser, fordi vi har mødt en person, som gør netop dette muligt. Send en uopfordret ansøgning ved at tage kontakt til os.

 

 

     Er du

Studerende?

Til dig, der er studerende, bestræber vi os på at tilbyde en individuelt tilpasset periode hos os. Fortæl os mere om dine ønsker for praktikophold, ekstrajob og idéer til eksamensopgaver ved at indsende din ansøgning eller tage kontakt til os.

 

 
studerande DK

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Har du brug for råd?
Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig!