Grundlæggerens historie

Mit navn er Per Svensson, jeg er født i 1990 i Malmø, og jeg startede min første virksomhed som 11-årig. Men i 2015 startede jeg min største virksomhed nogensinde – en virksomhed, der i dag beskæftiger næsten 200 medarbejdere i Norden.

Historien om, hvordan Croisette blev til


Ideen bag Croisette er baseret på den måde, ejendomskonsulenter bør arbejde på: klare incitamenter, åbenhed og ydmyghed, selvfølgelig kombineret med en solid viden. En lokal, regional og national tankegang, der siden er blevet international. Teamwork. Hvis en forretningsmodel er besjælet af incitamenter, der går fra kunden til virksomheden og til medarbejderen, stimuleres væksten.Det var tesen.  

Grundlæggeren af Croisette er iværksætter Per Svensson, hvis primære fokus er at forbedre branchen.

160115_2157_croisette-1

Mit navn er Per Svensson, og jeg er født i 1990 i Malmø. Som 11-årig startede jeg min første virksomhed inden for e-handel af ishockeyudstyr. Men i 2015 startede jeg min største virksomhed nogensinde – en virksomhed, der i dag beskæftiger næsten 100 medarbejdere i Norden. Før Croisette begyndte min ejendomskarriere hos Datscha, som senere blev til Newsec, og derefter var det tid. Jeg vidste nok ikke så meget om, hvordan eller hvorfor ejendomsmarkedet så ud, som det gjorde, da jeg startede Croisette, men jeg vidste, hvordan det burde se ud.  

 

Da Croisette blev grundlagt, var det min opfattelse, at Skåne alt for længe havde været et ingenmandsland inden for konsulentverdenen. Derfor var der også en mulighed for at blive den første, der for alvor bredte sig på den nationale scene. I starten var der nogle, der ikke forstod, hvad Croisette ville gøre anderledes, og hvad der ville gøre os succesfulde. Der var og er stadig mange, der undrer sig over, hvorfor jeg valgte pink som min virksomheds farve, en detalje som er svær at overse, hvis du ved, hvem vi er. Jeg svarer altid: "Fordi pink symboliserer, at alt er muligt".

 

Til dem, der ikke forstod, hvad Croisette ville gøre anderledes, forklarede jeg, at vi ville opbygge en tjeneste, der tilbyder kvalitetsprodukter, og at vi er overbeviste om, at kvalitetsarbejde og langvarigt engagement kombineret med et højt niveau af ydelse og innovation vil bibringe markedet det, det mangler i øjeblikket. Både hvad angår transaktionsrådgivning, værdiansættelse og udlejningsopgaver. Udlejning af kommercielle ejendomme og den løbende værdiansættelse af ejendomme er i det lange løb en forudsætning for en præcis værdiansættelse af markedets lejepriser, afkast og trends, som er de parametre, der er nødvendige for en velfungerende transaktionsforretning. Vi vil derfor være den alsidige ejendomskonsulentvirksomhed i Øresundsregionen (indledningsvis), karakteriseret af entusiasme, langsigtede visioner og en høj grad af ekspertise på vores tre aktivitetsområder. De tre forretningsområder, vi beskæftigede os med fra starten, er i dag vokset til seks forretningsområder, alle inden for Croisette koncernen, og vores fokus har i dag bredt sig fra Øresundsregionen til det meste af Sverige, Island og Danmark. 

ps_croisette-kopia

Koncernen ejes og kontrolleres hovedsageligt af mig. Som passive mindretalsaktionærer og finansmænd har jeg indlemmet Jacob Karlsson AB og Erik Selin Fastigheter AB, ejet af hhv. Jacob Karlsson og Erik Selin, to store kilder til inspiration. I 2021 valgte jeg også at gøre min trofaste partner Peter Bergquist til viceadministrerende direktør og medejer, da han har spillet en afgørende rolle i virksomhedens succes fra første færd.  

Nogle af de milepæle, vi har nået på vejen, er for det første vores vækst på 781 % fra 2015 til 2019, som gjorde os til vinder af prisen "Årets Gasell Skåne 2020". Takket være mine fantastiske kolleger hos Croisette blev jeg udråbt som vinder af prisen Business Rookie of the Year i Malmø 2020 og blev nomineret til prisen Growth Entrepreneur of the Year 2020. 2020 var også året, hvor vores internationale ekspansion blev påbegyndt, og nu har vi officielt påbegyndt Croisettes erobring af hele verden.

 

Jeg holder fast i visionen om, at alting er muligt, og mit mål er, at vi bliver verdens største rådgiver vedrørende fast ejendom, en proces, der er påbegyndt, men som byder på masser af hårdt arbejde forude.  

entreprenor_croisette_03-1

Kontakt os!

Ved du allerede, hvad du leder efter? Har du brug for råd?

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig!

Vores områder

leasing_icon_webpage_082021

Udlejning

Er du ejendomsbesidder? Overvejer du at udleje din ejendom? Så læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at udleje din ejendom.

transactions_icon

Leje af erhvervslokaler

Er du på udkig efter erhvervslokaler? Så klik her for at læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig finde de perfekte erhvervslokaler.

valuation_analysis_icon

Investeringsejendomme

Vi tilbyder et bredt udvalg af investeringsejendomme i hele Skandinavien. Find investeringsejendomme med Croisette som rådgiver. 

human_capital_icon_webpage_082021

Salg af erhvervsejendomme

Hos Croisette Real Estate Partner har vi stor erfaring med alle former for salg af erhvervsejendomme.

property_management_icon

Transaktionsrådgivning

Croisette tilbyder både salgs- og købsrådgivning. Vi har et dedikeret team,  der vil gøre alt for at overgå dine forventninger.